چاپ سیلک

خدمات چاپ سیلک

صنعتگران محترم در مجموعه چاپ فلزات ایران نشان امکان چاپ سیلک بر روی کلیه قطعات فلزی از قبیل چاپ پنل فلزی ، چاپ قطعات ماشین کاری شده ، چاپ قطعات خودرو

و چاپ قطعات غیرفلزی را با کیفیت بالا ، ثبات و پایداری رنگ را بصورت کاملا مکانیکی فراهم ساخته است

از دیگر خصوصیات این مجموعه امکان چاپ سفارش کار در کمترین زمان ممکن  فرایند چاپ و تحویل حد اکثر 3 روز کاری پس از تحویل کار میباشد شایان به ذکر است

تمامی مراحل کار از مرحله ابتدایی کار،طراحی ،فرم سازی،چاپ و بسته بندی داخل مجموعه انجام میشود.

از نکاتی که در این مجموعه رعایت میگردد انتخاب صحیح و مناسب  مش توری با طرح و سطح چاپی میباشد چرا که اگر این عامل رعایت نگردد باعث افت کیفیت چاپ

میشود البته چاپ سیلک یک  روش کاملا تخصصی میباشد و ایتم های بسیاری در کیفیت چاپ تاثیر گذار میباشند هر چند که این روش چاپ در صنعت چاپ ایران به

صورت تجربی انجام میشود اما فرایند چاپ سیلک در این مجموعه بصورت ترکیبی (تجربی و علمی) انجام میشود.

چاپ سیلک از جمله روش هایی محصوب میشود که دارای قابلیت چاپ بر روی سطوح مختلف را دار میباشد اما در شیوه چاپ سیلک باید این نکته را مد نظر قرار داد که

برای سطوح مختلف از نظر جنس مرکب همان چنس از لحاظ ساختاری باید استفاده گردد در غیر این صورت عمل چاپ انجام شده دارای ثبات چاپ نمیباشد بدین منظور

در مجموعه چاپ سیلک ایران نشان قبل از فرایند چاپ عمل تست رنگ انجام میشود که پس از تأیید نهایی توسط مشتری فرایند چاپ صورت میپذیرد.

توری چاپ سیلکاز دیگر نکاتی که در  ثبات مرکب بر روی سظح چاپی رعابت گردد وجود الکتریسیته ساکن بر روی سطح چاپی میباشد که در حین چاپ  مشکلات بسیاری را در پیخواهد داشت اما این مشکل در مجموعه چاپ ایران نشان قبل از فرایند چاپ حذف خواهد شد تا چاپی با کیفیت را دارا باشیم.

  تولد 50ساله چاپ سیلک در سطح جهان

اعلام یک منشاء مشخص به حرفه چاپ اسکرین جای بحث دارد .عده ای می گویند که این ابتکار یک تکنیک شرقی است که در ان از موی انسان برای نگه داری استنسیل استفاده می شدعده ای دیکر مدعی هستند که چاپ سیلک به طور رسمی در سال1876بوسیلهDavid Reamبه ثبت رسیده است . ولیبطور جدی و واقعی می دانیم که چاپ سیلک مدرن در سال1887 بوسیله CharlesNelson یک معلم ریاضی دانشگاه به ثبت رسیده است .

در اوایل قرن بیستم بادیک و توماس ادیسون اصول عمل چاپ سیلک را در طرح خودشان برای ساخت ماشین میموگراف بکار بردند در همان زمان تیمی مرکب از Roy-c-Bek وEdward-A-Owens روش دستی استنسیل سازی رابا بکار بردن چسب(tusche)بوجود اوردند که در سراسر نیمه اول قرن بیستم متداول بود.

دهه سالهای 1950

سیلک اسکرین در تمام سالهای 1900در چاپ اشیاء هنری و صنعتی در جریان بود.اما در سال 1949 چاپگران و تولید کنندگان به وسایل و مواد این حرفه پی بردند و انجمنی بنام:Screen Process Printing Association تاسیس نمودند که انرا با اختصار SPPA نامیدند.

اعضاء موسس این انجمن افراد معتبر و معروفی بودند که کار قدیمی استنسیل سازی را به یک صنعت تبدیل کردند این پیشگامان راه پیشرفت را برای چاپ سیلک باز کردند و اصلاحات جدید و کاربرد های تازه برای این حرفه با سرعت پیدا شد مبلغین مشتاق سراسر امریکا را زیر پا گذاشتند وفرایند چاپ را به علاقه مندان و خریداران تولیدات چاپ سیلک و انجمن های صنفی گرافیک و گراورسازی و لیتوگراف و غیره شناساندند

کاربرد اصلی چاپ در اوایل دهه50 چاپ پارچه رول،کالا و اشیاء،تصاویرو پوستر،تابلو اعلان و کارهای نمایشی بودو در صنعت هم کابرد های ان عبارت بودند از: طرح چوب دادن به مبلمان پلاستیکی ،چاپ طرح چوپ روی داشبورواز این قبیل کارها

چاپ سیلک در جنگ جهانی دوم برای رفع نیازها ی ارتش متداول شد و در پایان جنگ دست در اندرکاران و متخصصین از این شیوه برای چاپ مدار استفاده کردند و از ان پس برای چاپ هر چیزی که مرکب بر روی ان منتقل میشد استفاده کردند مانند چاپ بر روی جنس هایی از قبیل:کاغذ،فلز،چوب،شیشه،و پلاستیک ها مانند:اکلریک ها،استات،استایرون،وینیل و پلی استر.

چاپ سیلک را در سالهای 1950 Mechanization می گفتند این نامی بود که کارخانه های ساخت وسایل ولوازم چاپ سیلک به ان داده بودند. بقول یکی از انها(منظور این بود که نورد از دست چاپگر خارج شود)وقتیکه علاقه به این کار افزایش یافت نیازفوری بازار به وسایل و لوازم خوب و کار امد تر بلا رفت .

اکنون کارخانه ها مرکب های بهتر ، خشکن های مناسب تر و ماسین الات با کیفیت تری می سازندو روش های چاپ و ساخت استنسیل بهتر و متداول تر گردید.

برای رفع نیازهای روز افزون محصولات چاپ سیلک مکانیزه کردن کار ضروری بود و این کار گامی بود لازم برای حرکت بسوی خودکار نمودن تمام کارهای چاپ.

چاپ سیلک

چاپ سیلک فرایند فشار دادن جوهر از طریق توری مش مشبک برای ایجاد یک طرح چاپی است. این یک تکنیک محبوب است که در طیف گسترده ای از صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد ، بنابراین حتی اگر تا به امروز اصطلاح قبل از آن را نشنیده اید ، به احتمال زیاد در یک مقطع یک محصول با شابلون چاپ کرده اید یا حتی متوجه آن نشده اید. این فرآیند گاهی اوقات خط نگاری یا چاپ صفحه ابریشم خوانده می شود ، اما همه این نام ها به همان روش اساسی اشاره دارند.

چاپ سیلم یک تکنیک موثر برای ایجاد بوم های جسورانه ، پوسترها و آثار هنری است ، اما از این روش می توان برای چاپ پارچه و منسوجات نیز استفاده کرد ، بنابراین برای ایجاد انواع لباس و محصولات سفارشی بسیار عالی است . در این راهنما ، تمام سؤالات شما در مورد چاپ سیلک  اسکرین ، از جمله:

چاپ سیلک چیست؟

چاپ سیلک فرآیند انتقال طرحی محکم بر روی سطح صاف با استفاده ازشابلون ، جوهر و یک دستگاه فشار است. پارچه و کاغذ متداول ترین سطوح چاپ شده روی صفحه است ، اما با جوهرهای تخصصی امکان چاپ روی چوب ، فلز ، پلاستیک و حتی شیشه نیز وجود دارد. روش اصلی شامل ایجاد استنسیل روی توری مشی ریز و سپس فشار دادن جوهر (یا رنگ در مورد آثار هنری و پوسترها) برای ایجاد اثر طراحی شما در سطح زیر سطح است.

این فرآیند گاهی اوقات “غربالگری ابریشم” یا “چاپ سیلک ابریشم” نامیده می شود و در حالی که روند چاپ واقعی همیشه نسبتاً مشابه است ، نحوه ایجاد استنسیل بسته به مواد مورد استفاده متفاوت است. تکنیک های مختلف لکه گیری شامل موارد زیر است:

  • استفاده از نوار ماسک یا وینیل برای پوشاندن مناطق مورد نظر از صفحه نمایش.
  • استنسیل را روی مش با استفاده از مسدود کننده های صفحه مانند چسب یا لاک نقاشی کنید.
  • استفاده از یک امولسیون حساس به نور برای ایجاد یک استنسیل ، که سپس به روشی مشابه با یک عکس تهیه می شود (می توانید در مورد این مطلب در راهنمای گام به گام ما بیشتر بخوانید).

طرح های ساخته شده با استفاده از روش چاپ صفحه ممکن است فقط از یک سایه جوهر یا چند مورد استفاده کنند. در مورد موارد رنگی ، رنگ ها باید در لایه های جداگانه اعمال شوند و از هر استیکر جداگانه استفاده شود.

چرا از چاپ سیلک استفاده می شود؟

یکی از دلایلی که تکنیک چاپ سیلک بسیار مورد استفاده قرار می گیرد ، به این دلیل است که حتی در پارچه های تیره رنگ های واضح ایجاد می کند. جوهر یا رنگ نیز در لایه هایی روی سطح پارچه یا کاغذ قرار دارد که کیفیت چاپ را به راحتی لمس می کند.

این تکنیک همچنین مورد علاقه است زیرا به پرینتر اجازه می دهد تا به راحتی چندین بار طرح را تولید کند. از آنجا که می توان از همان استنسیل برای تکرار یک بار دیگر یک طرح استفاده کرد ، برای ایجاد چندین نسخه از همان پوشاک یا لوازم جانبی بسیار مفید است. این باعث می شود چاپ سیلک به یک تکنیک بسیار کارآمد برای ایجاد دسته های زیادی از لباس های سفارشی برای تیم های ورزشی یا لباس کار تبدیل شود .

در صورت استفاده از تجهیزات حرفه ای توسط یک پرینتر باتجربه ، همچنین می توانید طرح های پیچیده و رنگی پیچیده ایجاد کنید. اگرچه پیچیدگی این فرآیند به معنای محدودیتی در تعداد رنگ هایی است که چاپگر می تواند از آن استفاده کند ، اما این امکان را برای رنگ آمیزی شدیدتر از دستیابی به چاپ دیجیتال فراهم می کند

مراحل چاپ سیلک به صورت مرحله به مرحله

روش های مختلفی برای چاپ صفحه وجود دارد ، اما همه آنها همان تکنیک اساسی را شامل می شوند. در شکل چاپی که در زیر صحبت خواهیم کرد از یک امولسیون واکنش پذیر نور ویژه برای ایجاد یک استنسیل سفارشی استفاده می شود. این تمایل به محبوب ترین نوع چاپ تجاری است ، زیرا می توان از آن برای ساختن استنسیل پیچیده استفاده کرد.

خدمات چاپ سیلکدر اینجا ، ما با شما از طریق روند چاپ صفحه به صورت مرحله به مرحله صحبت خواهیم کرد. ما همچنین ویدئویی از روند انجام کارگاه خود را برای شما قرار داده ایم ، بنابراین می توانید ببینید که چگونه لباس های سفارشی چاپ شده با کیفیت بالا را ایجاد می کنیم.

مرحله 1: طراحی ایجاد می شود

برای شروع ، چاپگر طرحی را که می خواهد در محصول نهایی ایجاد کند ، می گیرد و آن را روی یک فیلم شفاف استات چاپ می کند. این مورد برای ایجاد استنسیل استفاده می شود.

مرحله 2: توری شابلون آماده شده است

در مرحله بعد ، چاپگر یک توری  را متناسب با پیچیدگی طراحی و بافت پارچه در حال چاپ انتخاب می کند. سپس توری مش با لایه ای از امولسیون واکنش پذیر نور روکش می شود ، که هنگام تولید در زیر نور روشن سخت می شود.

مرحله 3: امولسیون در معرض است

ورق استات که شامل طراحی است ، روی صفحه نمایش داده شده با امولسیون قرار داده می شود ، و کل چیز در معرض نور بسیار روشن قرار می گیرد. نور امولسیون را سخت می کند ، بنابراین قسمت هایی از صفحه که توسط طرح پوشانده شده است به شکل مایع باقی می مانند.

اگر طرح نهایی شامل بیش از یک رنگ باشد ، باید از صفحه نمایش جداگانه ای استفاده شود تا هر لایه جوهر اعمال شود. برای ایجاد محصولات چند رنگ ، چاپگر باید از مهارت خود در طراحی هر استنسیل استفاده کند و آنها را کاملاً صاف کند تا از عدم اطمینان از طراحی نهایی استفاده کند.

مرحله چهارم: امولسیون از بین می رود و یک استنسیل ایجاد می کند

پس از قرار گرفتن در معرض نوربرای مدت زمان مشخص ، قسمت هایی از صفحه نمایش که تحت پوشش طراحی قرار نمی گیرند سخت خواهد شد. سپس هر امولسیون بدون مهار با دقت شستشو می شود. این امر اثبات روشنی را بر روی صفحه می گذارد تا جوهر از آن عبور کند.

سپس شابلون خشک می شود ، و چاپگر هرگونه لمس یا اصلاح لازم را انجام می دهد تا اثر هر چه بیشتر از طرح اصلی تا حد امکان دقیق باشد. اکنون این استنسیل آماده استفاده است.

مرحله 5: مورد برای چاپ آماده شده است

سپس شابلون روی دستگاه چاپ قرار می گیرد. سطحی که چاپ می شود روی تخته چاپ ، زیر شابلون قرار داده شده است.

تعداد زیادی پرس مختلف وجود دارد ، از جمله سبک دستی و اتوماتیک ، اما اکثر چاپگرهای مدرن تجاری از یک دستگاه چاپ چرخان اتوماتیک دوار استفاده می کنند ، زیرا این کار اجازه می دهد تا چندین صفحه نمایش مختلف به طور همزمان کار کنند. برای چاپ های چند رنگ ، از این نوع پرینتر نیز می توان برای پیاده سازی سریع لایه های رنگی جداگانه استفاده کرد.

مرحله ششم: جوهر از طریق صفحه بر روی مورد فشرده می شود

شابلون روی صفحه چاپ پایین می آید. جوهر به انتهای بالای صفحه اضافه می شود و برای کشیدن جوهر در طول کل صفحه از یک جوراب استفاده می شود. این فشار جوهر را از طریق قسمت های باز استنسیل فشار می دهد و طرح را روی محصول زیر محصول می گذارد.

پس از چاپ تمام موارد و استنسیل هدف خود را ارائه داده است ، امولسیون با استفاده از مایع مخصوص شستشو برداشته می شود ، بنابراین می توان از مش برای ایجاد استنسیل جدید استفاده کرد.

مرحله 7: محصول خشک شده ، بررسی و به پایان رسیده است

سپس محصول چاپ شده از یک خشک کن عبور می کند که جوهر را درمان می کند و یک رنگ صاف و رنگی را ایجاد می کند. چاپ سیلکمحصول نهایی قبل از انتقال به صاحب جدید آن ، کاملاً بررسی و شسته می شود.

راهنمای تجهیزات چاپ سیلک

برای به دست آوردن چاپ تمیز و تیز ، یک چاپگر صفحه باید ابزار مناسب برای کار را داشته باشد. در اینجا ، ما در مورد هر قطعه تجهیزات چاپ صفحه ، از جمله عملکردی که آنها در طی فرآیند چاپ ارائه می دهند صحبت خواهیم کرد.

دستگاه چاپ سیلک

در حالی که امکان چاپ سیلک فقط با یک صفحه مش و یک دستگاه فشار وجود دارد ، بیشتر چاپگرها ترجیح می دهند از یک مطبوعات استفاده کنند ، زیرا این امکان را به شما می دهد تا با چاپ بسیار بیشتری از موارد استفاده کنید. دلیل این امر این است که مطبوعات صفحه را بین چاپها قرار می دهند و باعث می شود کاربر بتواند کاغذ یا لباس مورد چاپ را عوض کند.

سه نوع پرس وجود دارد: دستی ، نیمه اتوماتیک و خودکار. مطبوعات دستی با دست عمل می کنند ، به این معنی که آنها کاملاً فشرده هستند. پرسهای نیمه اتوماتیک تا حدی مکانیزه شده اند ، اما هنوز هم نیاز به ورودی انسان برای تعویض وسایل تحت فشار قرار دارد ، در حالی که پرسهای اتوماتیک کاملاً خودکار هستند و به ورودی کمی نیاز ندارند.

مشاغلی که نیاز به چاپ مقالات در مقادیر زیاد دارند ، معمولاً از یک پرس نیمه یا کاملاً اتوماتیک استفاده می کنند ، زیرا این کار امکان چاپ سریع تر ، کارآمدتر و خطاها را به حداقل می رساند. شرکت های کوچکتر یا کسانی که چاپ صفحه را به عنوان یک سرگرمی انجام می دهند ، ممکن است دریابند که یک پرس دستی روی میز (که گاهی اوقات به عنوان یک “کیف دستی” خوانده می شود) با نیازهای آنها مطابقت دارد.

چاپ سیلک

جوهر

جوهر ، رنگدانه یا رنگ از طریق شابلون  روی مورد چاپ شده منتقل می شود ، و یک رنگ رنگی از رنگ استنسیل را بر روی محصول منتقل می کند.

انتخاب یک جوهر بسیار بیشتر از انتخاب رنگ است. جوهرهای تخصصی زیادی وجود دارد که می توان از آنها برای ایجاد اثرات مختلف بر روی محصول نهایی استفاده کرد. به عنوان مثال ، یک چاپگر ممکن است از جوهرهای براق ، جوهرهای بافت دار یا جوهرهای پف دار (که برای ایجاد یک سطح بلند شده گسترش می یابند) برای ایجاد یک ظاهر یا احساس منحصر به فرد استفاده کند. چاپگر همچنین نوع پارچه ای که روی صفحه چاپ می شود را در نظر می گیرد ، زیرا برخی از جوهرها روی بعضی از مواد بهتر از سایرین کار می کنند.

در هنگام چاپ لباس ، چاپگرها از نوعی جوهر استفاده می كنند كه پس از گرم كردن و تنظیم گرما ، قابل شستشوی دستگاه می شود. این یک کالای رنگی و بلند پوشیده تولید می کند که می تواند دوباره و دوباره پوشیده شود.

توری ابریشم

توری ابریشم در چاپ صفحه ابریشم یک قاب فلزی یا چوبی است که یک پارچه مش ریز و کشیده روی قسمت بالای آن دارد. به طور سنتی ، این مش از نخ ابریشم ساخته شده بود ، اما امروزه این مورد توسط پارچه های پلی استر کنار گذاشته شده است که عملکرد مشابهی را با قیمت پایین تری ارائه می دهند. ضخامت و تعداد نخ مش را می توان متناسب با بافت سطح یا پارچه در حال چاپ انتخاب کرد ، با فاصله های کوچکتر بین نخ ها امکان جزئیات بیشتر در چاپ فراهم می شود.

هنگامی که شابلون در امولسیون پوشانده شده و در معرض آن قرار گرفته است ، آماده است که به عنوان یک استنسیل استفاده شود. پس از اتمام فرآیند چاپ صفحه ، می توان آن را شست و دوباره استفاده کرد.

پارو

پارو ، تیغه لاستیکی است که به یک دسته بلند چوبی ، فلزی یا پلاستیکی وصل شده است. این برای فشار دادن جوهر از طریق صفحه مش و روی سطح چاپ شده استفاده می شود. پرینتر معمولاً یک سیخ را انتخاب می کند که اندازه ای مشابه قاب صفحه نمایش دارد ، زیرا این امر پوشش بهتری می بخشد.

یک تیغه لاستیکی محکم تر برای چاپ طرح های پیچیده و با جزئیات زیادی بهتر است ، زیرا این اطمینان را می دهد که تمام گره ها و میل لنگ های موجود در استنسیل لایه ای از جوهر را دریافت می کنند. قاب چاپ سیلکیک جوراب لاستیکی نرم و با عملکرد بیشتر هنگام چاپ طرح های کم جزئیات و یا هنگام چاپ روی پارچه استفاده می شود.

ایستگاه شستشو

برای از بین بردن همه اثرات امولسیون پس از استفاده ، شابلون باید شسته شوند تا در چاپ های بعدی مجدداً از آنها استفاده شود. بعضی از چاپخانه های بزرگتر ممکن است از وان های بزرگی از مایع تمیز کننده یا اسید مخصوص برای از بین بردن امولسیون استفاده کنند ، در حالی که چاپگرهای دیگر برای تمیز کردن شابلون های خود به سادگی از یک آبگیر یا سینک و شیلنگ برق استفاده می کنند.

https://aparat.com/v/ah16j


تماس با ما